Ditt egna inhouseteam!

Ingen kan allt men tillsammans är vi ett gäng av mångsidiga experter, som tillsammans bildar vårt stora kluster av kunskaper! Alla kan inte annonsera på Google, marknadsföra via Facebook, snappa domäner eller rita wireframes för nya mobilanpassade hemsidor. Men tillsammans tar vi oss an allt som kommer mot oss!

Vi är ett småföretag som älskar småföretagare!

Vad vi gör!

Digital business partner: När man som ledare ska beskriva företaget och verksamhet som man driver blir det lätt en lineup om våra superkrafter dvs vad vi kan som presenteras. Vi väljer därför att beskriva varför vi gör det vi gör. Nyckelordet är passion!

Det är när man släpper fram passion i kombineras med kunskap som vi ser saker hända på riktigt. Det är känsla som vi väljer plocka fram i varje relation med våra kunder. Vi ser oss som en digital business partner. En partner som vill vara med våra kunder och skapa framgång och även vara med och vända motgångar.

Empatisera är ordet

Det är när vi korsbefruktning affärsstrategi och digital strategi som vi når vår fulla potential. Första steget för oss är alltid att förstå kärnan i våra kunders affär.

Det är därför vi valt att kombinera affärsutveckling med kreativitet och innovation för att designa optimala lösningar för våra kunders affär. 

Vi tror på att på riktigt djupdyka och lära känna er affär och ert företag, empati är ordet. När vi bygger relation med er, förstår vi på riktigt!

teamet jobbar har mote

Vilka är vi då?

Digital inhouse byrå: Varje kund är unik och behov av olika insatser över tid för att få affärsmodellen att flyga. Därför har vi valt att resurssätta ett designat inhouse team för varje kunds situation och behov. Det kan exempelvis vara när verksamheten fokuserar på att nå nya kunder öka insatser på marknadsföring. Då stöttar vi mer kompetenser för digital marknadsföring och sökordsoptimering för att nå kunden.

När verksamheten behöver effektivare flöden till kund är vi med och designar och utvecklar verksamhetens digital skyltfönster. Förutsättningar för att lyckas driva ett effektivt inhouse team är en långsiktig digital strategi. 

Vi tror på långsiktiga relationer

Vi är med andra ord en långsiktig digital business partner som förstår er affär och ansvarar för resurssättning och optimering av den digitala strategi som vi gemensamt tagit fram.

Vi ser fram emot att var delaktiga i era framgångar!

Hälsar Teamet på Applicweb 

Var inte blyg,
säg hej!

Tveka inte att kontakta oss, vare sig du har en fråga om våra tjänster eller önskar offert. Vi svarar snabbt och är lika nyfikna som er!

Jobba hos oss?

Vi är alltid nyfikna på att bygga på vårt team – Vi gillar olikheter!

Göteborg

031-42 15 16
Tynneredsvägen 25 A
421 59 Västra Frölunda
Öppet: 08:00 - 17:00

Skaraborg

0512-15 900
Ryda Hökagården 4
534 96 Vara
Öppet: 08:00 - 17:00