Vi förvandlar hantverksmässigt dina idéer till verklighet.

Vi ser varje uppdrag som unikt och därför krävs det en hantverksmässig kunskap för att designa uppdraget. Vår välpaketerade verktygslåda ger oss förutsättningar att genomföra vårt uppdrag. Bästa beskrivningen av vårt uppdrag är att ge exempel på några av de kundsegment vi jobbar inom.

Vi är ett småföretag som älskar småföretagare!

Från fysisk butik till digitalt webshop

Vad är svaret på ert företags behov? Efter öppna möten med kunden, jobbar vi internt med att plocka ihop de rätta tjänsterna för just er. Vi använder oss av ett filter av behov, prioritering och budget för att forma det rätta konceptet för er utveckling. Detta ska rimma väl med eran företags vision och mål. Låt oss ta hand om hur, efter att vi pratat ihop oss om vad och när!

Här hittar du mer information om hur och med vad vi jobbar. Alla kunder är som sagt olika, och därför skiljer sig strategin och tjänsterna vitt och brett. Vi illustrerar detta med hjälp av några typiska case. Nedan ser ni även våra tre populäraste tjänster, men alla är inte nödvändigtvis det rätta för er. Men en utav de kanske är det, eller bara vid ett visst tillfälle och i synergi med handplockade tjänster utöver dessa. 

Branschspecifika kundcase

Detaljhandel

Inom detaljhandeln finns det ofta svårigheter med att gå över till digitala metoder. Och med vår hjälp bli övergången från fysisk butik, till komplett e-handel enkel.

digitala tjanster inom detaljhandeln
hur vi jobbar
mobilaappar
digitala skyltfonster

Tjänstesektorn

Tjänstesektorn har ofta ett kombinerat behov av flera tjänster, för att det dagliga arbetet ska flyta på smidigt. Behoven är att hinna ta hand om sina kunder, såväl som att hitta nya samt att underlätta bokningshanteringen.

Servicesektorn

Servicesektorn har lite tid över för saker som att sköta hemsidan, manuella bokningar, personalhantering allt vad det innebär. Och desto mindre för digital marknadsföring. Allt som kan automiseras digital bör man göra, säven om det handlar om att fylla på förbrukningsmaterial.

tjänstesektorn digitala tjänster

Google

En av våra meste efterfrågade tjänster. För att ranka högt krävs det mer än klickbudget. Den absolut bästa synergieffekten får man genom att kombinera SEO och SEM med en riktigt bra och optimerad hemsida.

Hemsida

Ofta är er hemsida det första era kunder ser, och den kan både inge en känsla av trygghet för ert företag eller inte. En hemsida bör ses som en levande organism som behöver regelbunden tillsyn och uppdatering.

Facebook

Er Facebooksida eller Instagram feed är även den en del av ert digitala skyltfönster. Så vårda den, vare sig ni vill jobba med betald annonsering, eller organisk trafik. En välgenomtänkt kampanjplan och strategi bygger relation med era kunder!

Dök det upp frågor?

Tveka inte att kontakta oss, vare sig du har en fråga om våra tjänster eller önskar offert. Vi svarar snabbt och är lika nyfikna som er!